ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ (OFFICIAL CLIP)



Ήταν 1η Απριλίου,όταν ο Μ.Κ ανέβαζε το κομμάτι ''Πρωταπριλιά'' και μας ανακοίνωνε ουσιαστικά τη νέα του δουλειά,το Lost Tapes v.III.
Χθες το βράδυ,λοιπόν,μας έδωσε μια γεύση για το τι να περιμένουμε από το νέο του album με την κυκλοφορία ενός κομματιού απ'τον επερχόμενο δίσκο.Πρόκειται για το κομμάτι ''Χάρτινα Όνειρα'' σε παραγωγή του Eversor και Μίξη-Mastering από τον Los Angelos a.k.a Dj Stigma.Την σκηνοθεσία του Video Clip έχει αναλάβει το Who Shoot Ya Project.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ
Η αλήθεια είναι πως ο Μικρός Κλέφτης μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια σε πολύ καλό υλικό.Είτε σε γρήγορο,είτε σε αργό flow (όπως εδώ) έχει πάντα το τρόπο και την τεχνική να περάσει έντονα μηνύματα.
Ωστόσο,στο συγκεκριμένο κομμάτι νομίζω πως οφείλω να δώσω τα εύσημα στο δημιουργό του Video Clip.Οπτικοποίησε άψογα τους στίχους του Μ.Κ και ταίριαξε καταπληκτικά η εικόνα τόσο με τους στίχους όσο και με την παραγωγή του Eversor.Χαρακτηριστικό του κλιπ είναι οι αργές κινήσεις.Αργές αλλά πολύ έντονες!Καθώς και η μεστή έκφραση του προσώπου τόσο του Μ.Κ όσο και της πρωταγωνίστριας.Με τον τρόπο αυτό νομίζω πως επιβεβαιώνεται ότι ''το απλό έχει και αυτό τη χάρη του.Τα σέβη μου στο σκηνοθέτη!''.



Δεν υπάρχουν σχόλια: